Indlæg om Lasse Holst

  • 18.11.2022

Hej, jeg er Lasse!
Jeg er uddannet Maskiningeniør (M.Sc) ved DTU - Technical University of Denmark i 2017. Jeg er en del af Kapacitet A/S, hvor jeg til dagligt er Research and Development Engineer. Min primære opgave er at hjælpe vores klienter med deres ønsker vedrørende tekniske løsninger og produkter. Jeg er en del af den samlede udviklingsproces og projektering, helt fra ide til færdigt produkt, som enten kan være på prototype- eller produktionsniveau. Jeg har berørt mange fagområder så som konceptgenerering, CAD, brugerscenarier og analyser, simulering og detail konstruktion samt tests af forskellige komponenter.

Mine kernekompetencer
⭐ Komposit og letvægtsstrukturer
⭐ Erfaring indenfor Hyper Car Development
⭐ Simulering, test samt validering
 
Vi lægger stort vægt på Inhouse development, hvilket gør, at huset indeholder mange faciliteter såsom maskin- og elektronikværksted samt mange forskellige måleapparater, som kan bruges i forskellige opstillinger. Jeg synes, det skaber et godt sammenspil mellem det arbejde, som udføres på computeren og den praktiske del, som produktudvikling også består af.
 
For mig er den bedste følelse helt klart, når en opgave bliver leveret med stor tilfredshed til en klient; når de tekniske løsninger er de helt rigtige for at løse den specifikke opgave uden at være over-engineering. Det ligger i vores DNA - Minimum Viable Product!

- Tak Lasse Holst
#engineering #research #university #engineer #development 

www.linkedin.com